Propostes per potenciar el turisme sostenible i de proximitat

"Exigim que acabi la confrontació política contra la resta d’Espanya i es dugui a terme una potent campanya a través de tota mena de canals"

 

Davant la davallada de turistes estrangers per la pandèmia, és el torn de recuperar el turista nacional, relegat durant anys per la Generalitat i molts ajuntaments catalans i que ha patit una desafecció amb Catalunya a conseqüència del Procés separatista.

Des del Partit Popular exigim que acabi la confrontació política contra la resta d’Espanya i es dugui a terme una potent campanya a través de tota mena de canals (mitjans de comunicació, xarxes socials, operadors turístics i de transport, etc.) dirigida a enfortir les marques turístiques locals de Catalunya i els nostres lligams amb la resta d’espanyols. També és el moment de fer una aposta pel turisme de qualitat, amb gran impacte econòmic i menor externalitatsnegatives per al territori i la població autòctona. És necessari apostar pels turismes familiar, esportiu i cultural. En aquest sentit és incomprensible la negativa d’Ada Colau a la instal·lació d’una sucursal de l’Hermitage a Barcelona i la desentesa de la Generalitat.

 

Xavier Cañigueral és Vicesecretari territorial del PP a Barcelona i Conseller al Districte de Les Corts

 

REVISTA DE L'ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUNICIPIS, AGOST - SETEMBRE DE 2020