RSS
EMAIL
FACEBOOK
TWITTER

Sant Sadurní ahir al ple municipal per declarar persona non grata a la Ministra Dolors Montserrat

dolorsMontserrat

Carles Jiménez: “L’únic que ha fet Dolors Montserrat és defensar la democràcia”

  • Carles Jiménez, Retreu durament al govern que la “condemnin per pensar diferent” i recorda tot el que la Ministra ha fet per Sant Sadurní
  • El president provincial popular, Dani Serrano, celebra que finalment la moció no prosperés

El portaveu del PP a l’Ajuntament de Sant Sadurní ha qualificat “d’antidemocràtic, totalitari, i supremacista” la intenció del govern municipal de nomenar persona non grata a la Ministra de Sanitat, Dolors Montserrat. D’aquesta manera ha valorat avui el ple celebrat ahir en el que finalment, la moció, presentada per la CUP va ser refutada gràcies a les abstencions del PDCAT, ICV i dos vots d’ERC, entre ells, la del alcalde, Josep Maria Ribas (ERC).

Durant la seva intervenció al plenari, el portaveu popular va destacar que “l’únic que ha fet Dolors Montserrat tots aquests anys és defensar la democràcia” i va retreure durament al govern l’absurd de declarar non grata una persona que “ha contribuït tantíssim a la millora del seu poble mentre ha estat regidora”.

“Vostès avui la condemnen i l’assenyalen només per pensar diferent”, va destacar Jiménez, però “Dolors Montserrat ha nascut, crescut, i viu a Sant Sadurní, el poble que estima i defensa allà on va”, va afegir.

El ple va comptar amb l’assistència de veïns i ciutadans que van donar suport a la Ministra així com d’una delegació de simpatitzants i representants populars encapçalats per Dani Serrano, president provincial. En acabar el ple, Serrano va celebrar que la iniciativa no prosperés criticant a l’alcalde per “amagar-se darrera d’una vergonyosa abstenció” i manifestant que “en democràcia, no s’assenyala al teu adversari, se’l respecte”.

Compártelo