RSS
EMAIL
FACEBOOK
TWITTER

El PP recolza el futur de l’Escola Intermunicipal del Penedès

La diputada Maria José García Cuevas visitant l'escola amb el portaveu de l'Ajuntament de Sant Sadurní, Carles Jiménez.
La diputada Maria José García Cuevas visitant l'escola amb el portaveu de l'Ajuntament de Sant Sadurní, Carles Jiménez.
  • Maria José Garcia Cuevas: “Des del PPC  continuarem recolzant el model d’èxit de l’Escola Intermunicipal del Penedès i treballarem per garantir el seu futur”
  • El portaveu de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Carles Jiménez, posa en valor que es tracti d’un model compartit per diferents ajuntaments de la comarca del Penedès governats per partits diferents

15 juny 2017. La portaveu de la Comissió d’Ensenyament del grup parlamentari del PPC al Parlament, Maria José Garcia Cuevas, ha manifestat que “des del PPC  continuarem recolzant el model d’èxit de l’Escola Intermunicipal del Penedès i treballarem per garantir el seu futur”. D’aquesta manera ha valorat l’aprovació d’una proposta de resolució que ha estat debatuda al Parlament i que insta al Govern de la Generalitat a millorar el seu finançament i garantir el futur professional dels seus treballadors.

“L’Escola Intermunicipal del Penedès és una escola exemplar Representa un model pedagògic innovador i d’èxit  amb el que els alumnes s’hi senten identificats i que compta amb una gran implicació per part dels docents que, al llarg d’aquests 35 anys, han donat uns excel.lents resultats acadèmics”, ha explicat la diputada popular.

Per aquest motiu, Cuevas ha lamentat que no hagi pogut prosperar un dels punts de la resolució que proposava garantir i defensar la titularitat municipal de l’escola. “L’abstenció de la CUP i de CSQPOT  en aquest punt mostra la seva contradicció. Mentre que aquests partits reivindiquen als ajuntaments la remunicipalització dels serveis, al Parlament es sotmeten a la voluntat de JXSI”.

Per la seva part, el portaveu de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Carles Jiménez, un dels ajuntaments titulars de la gestió de l’escola, ha posat en valor que es tracti d’un model compartit i gestionat entre diferents ajuntaments de la comarca del Penedès governats per partits diferents, “un fet que cal reconèixer i que mereix que la Generalitat s’involucri en el seu finançament”, ha dit.

Compártelo