RSS
EMAIL
FACEBOOK
TWITTER

El PP lamenta que el Govern s’oposi a construir una nova rotonda al municipi

javaloyes

 

  • El Govern de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada vota en contra d’una moció del PP, debatuda al darrer ple municipal, que proposa fer un estudi per construir una rotonda a l’entrada sud del municipi pel carrer Manresa

6 juny 2017. El portaveu del  Partit Popular a l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, Josep Lluis Javaloyes, lamenta que el Govern municipal hagi votat en contra de la proposta del seu grup municipal que instava al consistori a fer un estudi per construir per construir una rotonda a l’entrada sud del municipi pel carrer Manresa, sota el pont de la C-25.

El portaveu del PP, ha explicat que “tot i que el govern va reconèixer la necessitat del projecte, la moció,  debatuda en el darrer ple municipal, no va prosperar pels vots en contra del govern malgrat el suport de la resta de grups de l’oposició”, una actitud que Javaloyes ha qualificat de “incoherent i hipòcrita”.

Segons Josep Lluis Javaloyes, “nosaltres considerem necessària aquesta actuació connectant la rotonda amb el passeig del riu, perquè podria aportar efectivitat per millorar la intersecció que existeix a l’entrada del municipi per la banda de la Pirelli optimitzant i pacificant el trànsit”.

En aquest sentit, el grup municipal del PP creu que “una rotonda en aquest lloc, seria mesura òptima de seguretat viària per donar fluïdesa al trànsit i millorar l’impacte mediambiental en una cruïlla regulada per semàfors, per evitar la innecessàriament emissió no desitjada de CO2, que suposa la retenció dels vehicles parats”.

 

Compártelo