RSS
EMAIL
FACEBOOK
TWITTER

El PP demana al govern municipal de Sant Sadurní una millora urgent al Parc de la Bòbila i l’arranjament del carrer Montardit

11150262_10152680741585755_5190894029240635810_n

·        Carles Jiménez considera insuficient la partida municipal de Via Pública i exigeix “una gestió més planificada i eficient”

30 maig 2017. El portaveu del grup municipal del PP a l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Carles Jiménez, ha demanat  al govern municipal que millori urgentment l’estat de dos espais destacats del municipi com són el Parc de la Bòbila i el carrer Montardit.

A través d’un prec presentat al passat ple municipal, el partit popular ha exigit “que es procedeixi amb caràcter d’urgència a una neteja i manteniment del Parc de la Bòbila, consistent en el canvi dels elements infants, la reubicació i canvi dels bancs en mal estat, junt amb una implementació de més il·luminació per tal d’evitar la proliferació d’accions incíviques”. Durant la seva intervenció al ple, Jiménez va lamentar “l’estat de deixadesa absoluta i la falta de manteniment del parc”.

En aquest sentit, Carles Jiménez considera insuficient la partida que va destinar el govern en el pressupost del 2017. En concret, es tracta de 248.300 euros per al manteniment de la via pública, un import que suposa un 2% del total del pressupost. Segons el portaveu “ aquesta quantitat no dona capacitat per gestionar les necessitats de la via pública, en particular el manteniment de parcs, places i neteja de carrers”. Per aquest motiu, reclama “una actuació transversal a la via pública, amb més gestió i eficiència, junt amb una planificació adequada de les actuacions a realitzar”.

En la mateixa línia, el partit popular ha demanat també una actuació urgent al carrer Montardit per “arranjar els panots i evitar així l’estat de perillositat del carrer que ha provocat un gran número de caigudes per les quals l’Ajuntament està tenint un allau de queixes i reclamacions ciutadanes”.

Compártelo