RSS
EMAIL
FACEBOOK
TWITTER

Alberto Villagrassa “Els pressupostos de la Generalitat no recullen les veritables necessitats dels catalans i castiguen a la classe mitjana”

El Diputat al Parlament del PPC, i president provincial, Alberto Villagrasa, amb el president del PP de Osona, Jesús Cañas i membres de la junta comarcal.
El Diputat al Parlament del PPC, i president provincial, Alberto Villagrasa, amb el president del PP de Osona, Jesús Cañas i membres de la junta comarcal.

Durant una visita a Osona. Reconeix “el compromís i la bona feina que els representants populars fan en els municipis de la comarca d’Osona”

15 març 2017. El diputat del PPC, Alberto Villagrasa ha criticat els pressupostos de la Generalitat perquè “no recullen les veritables necessitats dels catalans i centren l’esforç econòmic en el procés independentista castigant a les classes mitjanes”. Així ho ha assenyalat en una visita a la comarca d’Osona on ha mantingut una trobada amb afiliats i simpatitzants del partit. En aquest sentit ha denunciat que “el govern destini 120 milions d’euros per al procés independentista en lloc de destinar-los a evitar la saturació dels hospitals catalans”

El diputat popular ha explicat que “els pressupostos de la Generalitat per al 2017 pactats amb la CUP van en contra de la classe mitjana catalana, només dona satisfacció a aquella part de la població que és independentista”. Per això,  ha recordat, que “el PPC impugnarà els comptes si finalment inclouen una partida pressupostària ampliable per la celebració del referèndum”.

Villagrasa ha explicat a la reunió que “el PPC ha presentat un total de 353 esmenes al pressupost fruit també de les aportacions territorials dels regidors del Partit Popular”. En l’àmbit de l’ensenyament, Villagrasa ha dit que “el PPC ha presentat diverses esmenes al pressupost con ara un pla per l’eliminació de barracots i la construcció d’aquelles escoles o instituts que estan pendents en diversos municipis del territori”

Pel que fa a l’àmbit de polítiques socials i familiars, el diputat ha destacat que “s’han presentat esmenes per tal que la Generalitat pagui el deute amb el tercer sector, principalment residències, que cobreixi la totalitat de les sol·licituds de renda mínima d’inserció”

Per últim, el diputat i president provincial, Alberto Villagrasa ha volgut “reconèixer el compromís i la bona feina que els representants del partit popular fan als  municipis de la comarca d’Osona”

Compártelo