RSS
EMAIL
FACEBOOK
TWITTER

La Nit de l’Esport de Mollet premia l’atleta internacional i regidor popular Jesús Ángel García Bragado

Garcia Bragado, Susana Calvo, Santi Fisas i Alberto Villagrasa.
Garcia Bragado, Susana Calvo, Santi Fisas i Alberto Villagrasa.

L’eurodiputat popular, Santiago Fisas obté la Menció Especial per ajudar a que Mollet sigui Ciutat Europea de l’Esport  2017

28.01.17.- La  “Nit de l’esport” de Molllet 2017 celebrada aquest divendres ha premiat a dos representants populars vinculats al món d el’esport. L’atleta Jesús Ángel García Bragado, també regidor del PP a l’Ajuntament de Sant Adrià del Besòs, ha estat premiat amb el Premi Internacional per la seva espectacular trajectòria. Per la seva banda, l’eurodiptat Santiago Fisas ha obtingut la Menció Especial pel seu suport constant al món esportiu i per ajudar a que Mollet sigui Ciutat Europea de l’Esport 2017

IMG-20170128-WA0008Garcia Bragado ha estat campió del món a Stuttgart 1993 en la distància de 50 quilòmetres marxa i tres vegades subcampió en els anys 1997, 2001 i 2009. És un dels atletes amb una carrera esportiva més llarga en l’elit, participant en set Jocs Olímpics comptant els de Rio 2016, i dotze mundiales.

La Nit de l’Esport és un acte de reconeixement públic a les persones i entitats que han destacat pels èxits assolits o per la promoció que han fet de l’esport, que se celebra dins del programa de la Festa Major. Aquesta edició era especialment important ja que se celebrava en un any en el que Mollet del Vallès exerceix com a Ciutat Europea de l’Esport, l’única ciutat catalana i espanyola que aquest 2017 ostenta aquest guardó. En total, el jurat de la Nit de l’Esport té un total de 13 categories i diverses mencions especials.

Els dos polítics populars varen assistir a la cerimònia per recollir els guardons acompanyats del diputat del PPC i president de la Comissió d’Esports al Parlament, Alberto Villagrasa, i la portaveu popular a l’Ajuntament de Mollet, Susana Calvo

Compártelo