RSS
EMAIL
FACEBOOK
TWITTER

El PP DE Sant Cugat demana a l’Ajuntament que condemni les agressions patides per SCC a la UAB

Álvaro Benejam, portaveu del grup muncipal PP a l'Ajuntament de Sant Cugat
Álvaro Benejam, portaveu del grup muncipal PP a l'Ajuntament de Sant Cugat

Álvaro Benejam: “No podem permetre la violència contra la llibertat d’expressió”

24.01.17.- El ple municipal de Sant Cugat del Vallès (Barcelona) celebrat aquest dilluns ha rebutjat la moció presentada pel PP en la que demanava que l’Ajuntament manifestés la seva solidaritat amb SCC pels incidents soferts pels membres de Societat Civil Catalana (SCC) en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el passat mes de desembre quan un grup de persones varen atacar als membres de l’entitat que havia col·locat una carpa informativa a la universitat.

IMG_1320Durant la seva intervenció, el portaveu del grup municipal popular, Álvaro Benejam ha demanat a l’equip de govern format per Ciu-PdCat i PSC que “se situïn en el lloc de la cordura i la responsabilitat” perquè el actes produïts “no tenen altra finalitat que vulnerar el dret a la lliure expressió d’aquesta associació mitjançant la violència i la intimidació, quelcom intolerable en una societat democràtica com la nostra”

Així mateix, Benejam ha criticat que ERC presentés per la seva part una moció alternativa en la qual vinculava a la entitat amb grups feixistes i la extrema dreta, per la qual cosa SCC ha interposat una denúncia contra aquest partit davant la fiscalia per “incitar a l’odi i discriminar a la entitat”. Finalment, la moció dels republicans tampoc ha prosperat.

Compártelo