RSS
EMAIL
FACEBOOK
TWITTER

Gesa: “Necessitem un mercat de carrer a la zona nord de la ciutat”

FOTOVILLISABADELLIMG-20140920-WA00020.04.2015. El portaveu del PP de Sabadell i candidat a l’alcaldia, Esteban Gesa, considera de vital importància posar sobre la taula els problemes i necessitats que transmeten els veïns de la ciutat. “Estem a tots els districtes de la ciutat i hem pogut recollir les inquietuds dels veïns.” Els veïns de la zona nord de la ciutat reclamen un mercat de carrer per tal d’equiparar-se a la resta de zones de la ciutat i com a mesura per a fomentar el comerç al barri. Els divendres no hi ha cap mercat de carrer a Sabadell i es veuen obligats a desplaçar-se altres dies de la setmana a altres punts de la ciutat per tal de poder realitzar determinades compres. Des del Partit Popular de Sabadell considerem que des del Consistori cal fomentar la creació d’aquest mercat i acollir les peticions dels veïns amb voluntat constructiva. A la zona de Can Rull ens comenten la falta de cobertura per als telèfons. “Són problemes i necessitats de carrer, del dia a dia, que no s’estan tractant als plens municipals. És d’això del que hauríem de parlar en comptes d’estar debatent qüestions pròpies del Parlament que no són de la nostra competència”, comenta Gesa.

El nostre compromís cara a la propera legislatura és ferm: treballar a peu de carrer per les necessitats de tots els veïns de Sabadell. Treballar per una ciutat més neta, més productiva, amb una administració més àgil. Una ciutat que integri als estrangers, perquè són un motor clau per la reactivació econòmica de la nostra ciutat. Volem una ciutat multicultural que aposti per noves mesures d’inserció socieconòmica. Una ciutat més segura amb menys problemes de delinqüència, sigui nacional o estrangera. “Des del Partit Popular acabarem amb els barris de primera i de segona categoria, tant si estem al capdavant de l’Ajuntament o a la oposició”, explica Gesa.

Compártelo