RSS
EMAIL
FACEBOOK
TWITTER

Gesa reclama per Sabadell polítics que pensin en clau local

FOTOGESA30.03.2015. L’actual portaveu del Partit Popular de Sabadell i candidat a les properes eleccions, Esteban Gesa, considera que el municipi necessita polítics que estiguin centrats en les necessitats diàries dels ciutadans. “La política local és molt diferent de la política que es fa des del Govern de la Generalitat o des del Govern Central. Hem d’estar en contacte amb les persones del carrer i no caure en debats que no ens porten enlloc perquè no són al nostre abast.” És fonamental que els polítics que conformin el ple municipal de Sabadell estiguin centrats en servir al ciutadà, mantenir la comunicació i tenir clares les seves necessitats. A la nostra ciutat necessitem polítics que treballin durant el seu dia a dia en clau local, no nacional o estatal.

Segons el grup popular, la ciutat s’ha de governar i té unes necessitats a resoldre. “La prioritat als plens de l’Ajuntament és tractar els temes de ciutat, i no qüestions per a les que els municipis no disposen de competències. És la nostra responsabilitat. Tenim molta feina i podem parlar de moltes qüestions que estan directament relacionades amb les preocupacions dels veïns de Sabadell abans d’entrar en debats que són propis del Parlament o del Congrès dels Diputats”, comenta Gesa. “La nostra feina és facilitar la vida als ciutadans de Sabadell i em sabria greu que es dediquin plens municipals a altres qüestions com ja ha passat en aquesta legislatura”.

Compártelo