RSS
EMAIL
FACEBOOK
TWITTER

Jorge Fernández assegura a Hospitalet que “el que ara necessitem és un Pacte d’Estat per sortir de la crisi”

01_jf_hospitalet_241011El cap de llista del PP per Barcelona, Jorge Fernández, ha afirmat aquest matí en relació al pacte fiscal que “el que necessitem prèviament és un pacte l’Estat per sortir de la crisi”. “Una vegada s’hagi sortit de crisi, i tinguem ingressos fiscals serà el moment de parlar d’un nou sistema de finançament”. El candidat del PP ha insistit en dir que “primer el pacte per sortir del crisi i després la resta de pactes, fer un pacte fiscal ara només serviria per repartir misèria”.  

 

Jorge Fernández ha visitat aquest matí l’empresa Gutmar d’Hospitalet, especialitzada en mecànica de precisió, i l’ha posat com exemple per destacar que “aquest tipus d’empreses són les que necessita la nostra economia en aquests moments, competitives d’alt valor afegit amb molta inversió en R+I+D que representen a Catalunya més l’11% del nostre PIB”. En aquest sentit, ha assegurat que “les empreses del segle XXI han d’estar basades en el talent i en la investigació, és la manera de competitius”.

 

El candidat del PP ha assenyalat que “en un món global hem de competir amb països que no tenen l’Estat de Benestar que nosaltres tenim, que no tenen cotitzacions socials, que no paguen la sanitat pública, l’educació i la prestació social i, per tant, tenen uns costos de producció molt per sota de nosaltres”. “Òbviament nosaltres volem mantenir l’estat del benestar i, per això, cal apostar per ser competitius per la via de la innovació”, ha afirmat.

 

CORREDOR DE MEDITERRANI

 

En relació al corredor mediterrani, Jorge Fernández ha tornat a recordar que “el corredor mediterrani és una prioritat per l’economia Catalunya i per l’economia Espanyola” i ha recordat que en la darrera sessió al Congrés dels Diputats, el PP va donar suport a una moció a favor del corredor mediterrani. “No només des del PP de Catalunya es dona suport a corredor del mediterrani sinó que els presidents autonòmics de Múrcia i de València s’han reunit amb el president Mas per fer un front comú”, ha conclòs.

 

 

 

Compártelo