RSS
EMAIL
FACEBOOK
TWITTER

Marcos Sánchez: “Noves Generacions d’Esplugues no participa en els actes de la Diada i demana una festivitat de tots”

marcos2Per una Diada que ens uneixi

En els darrers anys, alguns partits catalans s’han radicalitzat cap a posicionaments independentistes. La majoria de partits a Catalunya estan defensant, de forma més nítida o ambigua -calculada electoralment-, plantejaments per a independitzar-se de la resta d’Espanya.

Des del Partit Popular de Catalunya treballem per un Onze de Setembre d’unitat, de tots els catalans. No podem permetre que s’utilitzi la Diada com una jornada contra la Constitució o que només reivindica determinats posicionaments independentistes, de trencament amb la resta d’Espanya. Ens rebel•lem contra aquells que volen utilitzar o manipular la festa de tots amb plantejaments radicals, allunyant a molts catalans d’aquesta celebració.

Volem sortir d’aquesta espiral nacionalista i demostrar que és molt més el que ens uneix. Només cal que ens fixem en la Catalunya real, la Catalunya plural, en la que tots som diferents però en la que hi ha més coses que ens uneixen que les que ens separen.

Fa un any, centràvem el nostre manifest de l’Onze de Setembre en la crisi econòmica i en el fet que milers de catalans havien perdut el seu lloc de treball. Volíem viure la festa al costat dels que patien la crisi econòmica i oferir-los solucions als seus veritables problemes. Alhora, exigíem que el Govern de la Generalitat governés i gestionés per sortir de la crisis econòmica. Malauradament, ha estat un any perdut. Les conseqüències de la crisis econòmica s’han agreujat per les famílies catalanes, les empreses, els autònoms i els treballadors aturats, i el contingut d’aquell manifest es plenament vigent.

Catalunya necessitat estabilitat i per això defensem la moderació, el sentit comú i la responsabilitat. El nostre marc comú de convivència és la Constitució i l’Estatut, plenament constitucional, que ens ha donat el major període d’autogovern de la nostra història i és el punt de trobada de tots els catalans. Defensem la Catalunya real, el bilingüisme en llibertat i l’orgull de ser catalans i espanyols sense que això ens suposi cap conflicte.

El Partit Popular de Catalunya, des d’un plantejament constructiu, defensem un projecte pels catalans obert que defensi la llibertat i l’estabilitat que necessitat Catalunya per sortir del forat de la crisis econòmica, sense deixar a ningú enrere, per poder-nos centrar en els problemes reals dels ciutadans com la creació de llocs de treball, les oportunitats pels joves, la integració de la immigració, la millora de l’educació i la sanitat, la garantia de la seguretat ciutadana i una atenció digna de les nostres persones grans i a les persones amb discapacitats.

Perque és molt el que ens uneix.

Compártelo