RSS
EMAIL
FACEBOOK
TWITTER

NN.GG d’Esplugues reclama que l’Oficina de Treball funcioni correctament

inem-esplugues31

El Partit Popular, mitjançant el president de Noves Generacions d’Esplugues (NNGG), ha denunciat “el mal funcionament de l’Oficina de Treball d’Esplugues”. Marcos Sánchez davant l’Oficina de Treball d’Esplugues, que a les 17 hores estava tancada, acompanyat pel president provincial, Toni Bosch i un regidor de Noves Generacions de la comarca va denunciar l’elevat nombre d’aturats joves al municipi; dels 2.845 aturats, 634 son joves (d’entre 16 i 29 anys), es a dir  1 de cada 4 ( el 22,28% del total).

Marcos va afegir que l’oficina de Treball només oferta 11 llocs entre els 2.845 aturats. Per això el representant Popular ha insistit en que “cal millorar el funcionament de l’Oficina de treball perquè funcioni correctament i sigui veritablement una ajuda per a les persones a l’atur”.

Compártelo